Beoordelingen van Van der Valk Gilze Gilze

Recente recensies van Van der Valk Gilze Gilze

4 sterren na 20 reviews

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Moederdag brunchbox..4 personen Helemaal super...echt van alles wat.. Helemaal niets tekort gekomen... In een woord SUPER

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect geholpen

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

In het overzicht van Uw bestelling staat een bestelnummer vermeld alsmede Afhaaltijd 12.35. Dit is verwarrend want ik heb besteld voor 5 april 11.00 uur. Advies: haal woord afhaaltijd weg want dit is verwarrend. Op mailtje is overigens nog niet gereageerd.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben perfect geholpen maar als je een tegoedbon hebt word het erg lastig om die in te wisselen als je iets besteld maar de dames bij de receptie hebben het perfect opgelost.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom een top Tapasplank. 10+.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tomatensoep gehaald. Zo lang al moeten missen. Maar het was weer als vanouds. Als extra service nog ff voor ons warm gemaakt. Top

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

wij moeten de bestelling nog ophalen vrijdag 19-03

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima kwaliteit geleverd. We hadden de brunch besteld voor 2 personen. Alles netje verpakt. Hoeveelheid was meer dan genoeg. Het nagerecht (allerlei lekkere toetjes) bewaard voor bij de koffie 's avonds. Heerlijk.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

DE bestelling is goed verzorgd maar € 0,25 voor de transactie kosten vind ik wel overdreven op een bedrag van € 57.00 ik zou het zelf niet durven

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kan nog niks beoordelen want ik ga de bestelling pas op 31 december ophalen. Ik vind deze vraag dus een beetje voorbarig!! Graag pas vragen als de bestelling is opgehaald of liever nog daags erna !

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Ben niets anders gewend van hotel Gilze-Tilburg.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Had me vergist dacht 1 ontbijt box p.p. had er dus 2 besteld blijkt het voor 4 personen te zijn, hebben we voor 2e Kerstdag ook nog een Valk ontbijt, ziet er allemaal keurig uit! Sterkte in deze moeilijke tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer genoeg viel deze brunch heel erg tegen, was in onze ogen niet van der Valk waardig. Het begon al met de ontvangst en het wachten op de bestelling, duurde 20 minuten. Aan alles was te merken dat er iets niet klopte (met 3 personen in de computer zoeken, daarna vroeg een medewerker 'sta je hier nog steeds'), was nota bene de enige op dat moment die een bestelling kwam ophalen, dus kon niet aan drukte hebben gelegen. Na 20 minuten kwamen de spullen, de soep was warm (lijkt me niet dat de bestelling dan al klaar gestaan heeft). Op veel punten leek het geen brunch voor 3 personen, hebben met Pasen een brunch voor 2 personen besteld (op dezelfde locatie) deze was uitgebreider, beter en netter verzorgd dan nu voor 3. Bijna geen breekbrood (wel veel kruidenboter), mozzarella voor 2, carpaccio amper voor 1 (en lag grotendeels bedekt door de huzarensalade), haring eigenlijk ook maar voor 2 (2 normale stukjes en een klein stukje staart), geen gerookte kipsalade (was alleen plakje kip), g

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij de afhaalgegevens staan de datum en tijd van de bestelling , dat is erg verwarrend

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De service is prima, alleen een beetje jammer dat ik mijn kortingscode vergat in te voeren, maar dat is mijn fout. Fijne feestdagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

site is voor mij onduidelijk maar ben buiten gewoon door Manon door het programma geloodst en kwam het toch in orde.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk brunchen dus hopelijk met kerst ook🎅

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

bestellen gaat eenvoudig en snel. Er was enige verwarring over de ophaaltijd maar dat was snel opgelost

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bevestiging klopt niet. Afhaaldatum is order datum

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel goed niets op aan te merken Stond op tyd klaar En het heeft heel lekker gesmaakt